INFORMAȚIA SERII pentru românii din Italia, de la o mare companie de transport internațional

de Cuget Liber Luni, 24 Februarie 2020 625
Compania de transport internațional de persoane cu sediul central la Sibiu, Atlassib, a anunțat, astăzi, că nu își suspendă nicio cursă pe ruta România - Italia, din cauza coronavirusului, în condițiile în care traseele nu prevăd opriri în în localitățile aflate în carantină din Peninsulă, iar măsurile de prevenție luate de operator prevăd dezinfectarea autocarelor și ca șoferii să poarte măști, pe care le vor schimba o dată la trei ore.

„Preocuparea noastră constantă este siguranța pasagerilor noștri. Astfel, facem câteva precizări importante legate de subiectul epidemiei de coronavirus. Foarte important - cursele noastre se vor desfășura conform programului normal, nu sunt curse anulate sau restricționate”, a anunțat compania Atlassib, pe pagina oficială de Facebook, consultată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, Atlassib nu operează curse cu opriri în cele 11 localități din Italia care sunt în carantină.

„Menținem legătura constant cu autoritățile din Italia și de la noi din țară, pentru a ști exact care este evoluția situației, și care sunt măsurile care se impun. În momentul de față, 11 localități din Italia sunt în carantină. ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu operează curse cu opriri în aceste localități. În afară acestor localități, nu s-au impus restricții de trafic - atât cursele interne, cât și cursele care operează transport internațional de persoane și colete se desfășoară conform graficelor normale. Granițele sunt deschise, și monitorizate de către personal medical autorizat”, se mai arată în comunicatul Atlassib.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei