Inconștiența tinereții face victime! Accident mortal de snowmobil la Predeal

211
Inconștiența tinereții face victime! Accident mortal de snowmobil la Predeal - 1-1580043498.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 17 ani, din București, a murit într-un accident pe pârtia de schi la Predeal, după ce sâmbătă noaptea, împreună cu un prieten, a furat un snowmobil, relatează Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, în cursul nopții, cei doi tineri au sustras un snowmobil aflat la baza pârtiei și, ulterior, au făcut un accident cu acesta. "În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rupt o plasă de protecție a pârtiei și a lovit un chioșc amplasat la baza acesteia. Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul acestuia", a informat, duminică, IPJ Brașov.

Potrivit sursei citate, ce de-al doilea tânăr, de asemenea în vârstă de 17 ani, a ajuns la spital, unde a fost supus unor investigații medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală și ucidere din culpă, a menționat sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4196 secunde