Incident amuzant pe aeroportul Otopeni! Un motan agresiv a fugit din avion

779
1
Incident amuzant pe aeroportul Otopeni! Un motan agresiv a fugit din avion - aeroporthenricoandaairlinestrave-1519562710.jpg

Articole recomandate

Un motan a fost pierdut pe aeroportul Otopeni, de către compania aeriană care ar fi trebuit să îl ducă la destinație. Pisoiul a evadat din cușca în care era transportat și a sărit pe pistă. Stăpânii încearcă disperați să îl găsească, iar conducerea aeroportului a oferit o replică absolut savuroasă. 


Proprietarii motanului pierdut pe pista aeroportului Otopeni fac apeluri disperate către autorități să continue căutările. Asta în condițiile în care, spun ei, cușca a fost verificată la check-in chiar de către reprezentanții companiei aeriene, înainte de a fi întocmite formalitățile.

Replica oficialilor de la aeroportul internațional descrie un eveniment demn de o comedie. 


"În momentul în care pisica a scăpat din cușca aflată în cala aeronavei, un agent al firmei de bagaje a încercat să o prindă și a fost mușcat. A fugit, s-a ascuns și nu a mai fost văzută. S-au luat măsuri pentru evitarea oricărui risc, astfel că echipajele "Pasărea" și "Fauna" au pus CAPCANE. Probabil (PISICA) e foarte speriată și stă ascunsă. Se presupune că i se va face foame și va ieși din ascunzătoare. Dar personalul e pregătit și în asteptare pentru a o prinde și restitui stăpânilor."

Pisoiul ar fi trebuit să ajungă alături de "familia" lui în Boston. Proprietarii nu vor despăgubiri, vor doar ca motanul să ajungă acasă. 


Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Oferim lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Amenințare cu BOMBĂ pe Aeroportul OTOPENI!
Pagina a fost generata in 0.5371 secunde