Închisoare pe viață pentru românul care și-a înjunghiat mortal, cu o foarfecă, iubita însărcinată

229
Închisoare pe viață pentru românul care și-a înjunghiat mortal, cu o foarfecă, iubita însărcinată - img7443783100-1547368951.jpg

Articole recomandate

Român condamnat la închisoare pe viață în Anglia. Bărbatul de 44 de ani este acuzat că și-a înjunghiat mortal cu o foarfecă iubita însărcinată.



Ioan Câmpeanu, românul de 44 de ani, din Marea Britanie, care și-a ucis iubita cu o foarfecă, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Andra Hilițanu, 28 de ani, era însărcinată când a fost omorâtă.

Andra Hilițanu, tânăra mămică din Londra însărcinată în 7 luni, a fost ucisă cu sânge rece de Ioan Câmpeanu tocmai pentru că era însărcinată, iar bărbatul nu își mai dorea alți copii.

Declarațiile făcute în timpul procesului i-au îngrozit pe judecătorii britanici.

În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, polițiștii care au ajuns în apartamentul din Brent, nord-vestul Londrei, au găsit-o pe Andra în baie, într-o baltă de sânge.

Fata fusese înjunghiată de 40 de ori. După oribila crimă, românul a sunat la poliție și a anunțat că și-a ucis iubita cu o foarfecă.

Polițiștii audiați în instanță au declarat că au fost uimiți de calmul cu care au fost întâmpinați de criminal. Când l-au întrebat de ce a ucis-o pe fată, Ioan Câmpeanu le-a spus că era drogat, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2652 secunde