Încep lucrările pentru amplasarea parapeților despărțitori pe drumul spre Mangalia

351
1
Încep lucrările pentru amplasarea parapeților despărțitori pe drumul spre Mangalia - inceplucrarile-1519152556.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, vor demara lucrările de montare a parapeților de beton, pentru separarea fluxurilor de trafic, pe zona mediană a DN39, de la ieșirea din localitatea 23 August până la sensul giratoriu din dreptul stațiunii Olimp. Se estimează că aceste lucrări vor fi finalizate în maximum cinci zile de la data începerii lor, în funcție de condițiile meteorologice. 


Acest tip de parapet rigid prefabricat din beton a fost montat până în prezent pe aproximativ 80.000 ml, în baza unui acord Ccdru încheiat pe o durată de 2 ani, ce are ca obiect furnizarea, transportul și montarea în amplasament a acestor prefabricate. 


Parapetul de beton a fost montat pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi unde s-au înregistrat în ultimii ani mai multe accidente rutiere grave. Valoarea totală a produselor furnizate și a lucrărilor executate până în prezent este de aproximativ 24.000.000 lei. 


Comentează știrea

BOBY
21 februarie 2018
JALE

Pe acest dn 39 se circula fratilor cu o viteza ametitoare mai ales de ..smecheri fitosi care se dau rotunzi ..beizadele imputite ..sa vezi ce de mortaciuni o sa fie ..ce a fost pana acum a fost minciuna vor crapa k dobitoacele cand se vor zdrobi de aceste ..betoane ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4464 secunde