Incendiul izbucnit la groapa de gunoi Glina din Capitală a fost stins. Flăcările au afectat o suprafață de 6.000 mp

130
Incendiul izbucnit la groapa de gunoi Glina din Capitală a fost stins. Flăcările au afectat o suprafață de 6.000 mp - glina-1480772031.jpg

Articole recomandate

UPDATE. Incendiul de la groapa de gunoi Glina, izbucnit sâmbătă dimineață, a fost stins. Reprezentanții ISU București-Ilfov au anunțat că la fața locului au acționat trei autospeciale de stingere, un dispozitiv suplimentar cu încă două autospeciale și un un excavator al Primăriei Glina.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, cu mai multe focare. Accesul în zonele de manifestare a focarelor de incendiu a fost greu de realizat, fiind necesară utilizarea unui excavator pentru a ridica și îndepărta materialele care ard.

Un incendiu s-a produs sâmbătă dimineața la groapa de gunoi Glina din București, flăcări cuprinzând o suprafață de aproximativ 6.000 de metri pătrați, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, citat de Mediafax.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 02.00,dar se manifestă și la ora transmiterii știrii. În zonă au fost trimise patru autospeciale de stingere, dar și un excavator pentru a ridica și îndepărta materialele care ard.

Potrivit reprezentanților ISU București, arderea se manifestă pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, fiind mai multe focare.

În ceea ce privește fumul degajat, specific deșeurilor de lemn, cauciuc, nu există un pericol iminent pentru oamenii care au locuințe în apropiere, dar acest lucru poate fi influențat de vânt, ISU București-Ilfov anunțând și Garda de Mediu în acest caz.

Accesul în zonele de manifestare a incendiului este dificil de realizat, mai tranmite ISU București-Ilfov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3189 secunde