Incendiu puternic la Tariverde. Intervin zeci de pompieri. Mai multe animale sunt prinse în interiorul grajdului care arde

1425

Articole de la același autor

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață în localitatea Tariverde, la o anexă. Din primele informații, nu sunt animale în incinta grajdului care arde.


Inițial, a intervenit o autospecială de stingere cu șase subofițeri din cadrul Stației Midia. Însă, din cauza focului puternic, a fost nevoie de forțe suplimentare. Așa că a fost trimisă și a doua special de stingere din cadrul Stației Midia Năvodari. "În sprijinul acestora acționează și o cisterna cu apă, care aparține serviciului pentru situației de urgență Fântânele. La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta generalist la întreg tavanul anexei, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrat. Din spusele proprietarilor, în interior ar fi rămas și animale, însă nu au putut preciza numărul acestora . În momentul de față se lucrează pentru localizare", precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0238 secunde