Încă un proces pierdut de Liviu Dragnea

185
Încă un proces pierdut de Liviu Dragnea - ddd-1579725149.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel București a respins miercuri cererea făcută de Liviu Dragnea în care fostul lider al PSD solicita ca Inspecția Judiciară să o cerceteze pe procuroarea DNA Alexandra Lăncrănjan, care instrumentează dosarul Tel Drum, transmite Agerpres.

Conform unor informații apărute în presa centrală, Dragnea a cerut în august 2018 ca Inspecția Judiciară să verifice cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal, susținând că procurorii au folosit protocolul secret încheiat între Parchetul General și SRI. El o acuza pe Alexandra Lăncrănjan că l-a anchetat pentru abuz în serviciu în dosarul Tel Drum, deși fapta ar fi fost prescrisă. În plus, Lăncrănjan ar fi furnizat presei documente din dosar. Inspecția Judiciară i-a respins solicitarea, însă Dragnea a atacat rezoluția inspectorilor judiciari la Curtea de Apel București, instanță care i-a respins contestația ca inadmisibilă.

Liviu Dragnea execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Viorica Dăncilă, chemată la DNA
Pagina a fost generata in 0.2652 secunde