ÎNȘELĂTORIE LA CONSTANȚA! Tânăr de 17 ani, golit de mii de euro de un alt bărbat!

2743
ÎNȘELĂTORIE LA CONSTANȚA! Tânăr de 17 ani, golit de mii de euro de un alt bărbat! - politiarutieraactiunepietonizona-1529056636.jpg

Articole recomandate

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de înșelăciune, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 11 iunie a.c., persoana în cauză i-ar fi cerut unui tânăr, în vârstă de 17 ani, 15.000 de euro, motivând că are nevoie de bani pentru a justifica existența sumei respective familiei, urmând să-i înapoieze acestuia.

Polițiștii Secției 3 Poliție au depistat persoana în cauză, în trafic, pe DN 39, la intersecția cu strada 23 August, fiind găsită în autoturism suma de 4550 de euro, o parte din banii împrumutați de la tânărul de 17 ani, la data de 11 iunie a.c.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul în cauză a fost achiziționat la data de 13 iunie a.c., contra sumei de 6000 de euro, bani care proveneau din aceeași sumă primită la data mai sus-menționată.

În continuare, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul în cauză este urmărit național prin dispoziția emisă de IPJ Bacău, pe numele său fiind dispusă măsura educativă a internării într-un centru, pentru o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Persoana în cauză a fost escortată în județul Brăila, fiind ulterior preluată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Bacău în vederea introducerii în Centrul Educativ de la Târgu Ocna, județul Bacău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4611 secunde