În aprilie, Constanța prinde noi rădăcini

226
În aprilie, Constanța prinde noi rădăcini - wegogreencugetliber1920x1100px-1555410081.jpg

Articole recomandate

  • Campanie de plantare de copaci în școlile și grădinițele din Constanța
  • City Park Mall, pași pentru un oraș mai sănătos
 

Constanța, 16 aprilie – Constanța prinde rădăcini noi în luna aprilie. Începând de săptămâna trecută și până aproape de Paște, 39 de școli și grădinițe din oraș se îmbogățesc cu sute de noi arbori. "Together we go green" este numele campaniei pe care City Park Mall o inițiază, în parteneriat cu Primăria Constanța, și reprezintă o continuare a acțiunilor prin care centrul comercial se implică direct în comunitate.



Un oraș mai "verde" este un oraș mai sănătos, astfel că, începând din toamna anului trecut și până în prezent, City Park Mall a participat activ si la alte inițiative de plantare, în parcul Tăbăcăriei și în vecinătatea Campusului Universității Ovidius. În cadrul campaniei de Paște din acest an, arbori decorativi din 7 specii diferite vor fi plantați la îndrumarea specialiștilor din cadrul Serviciului Administrare Spații Verzi, astfel încât dezvoltarea acestora să fie una optimă. Copacii sunt deja aproape de maturitate și au înălțimi ce ajung și la 7 metri.

BRomania, alături de inițiativa City Park



O campanie despre și pentru Constanța nu poate exista, însă, fără oameni implicați. Pe lângă profesori și elevi din instituțiile școlare locale, care s-au angajat să aibă grijă de copaci pe termen lung și să le ofere apa de care au nevoie, inițiativei City Park i s-a alăturat și Matei Dima (BRomania). 



Născut și crescut în Constanța, unul dintre cei mai în vogă creatori de conținut din România, Matei a participat efectiv la acțiunea de plantare de la Liceul Energetic, unde a încercat să le ofere mai tinerilor săi urmăritori un model de urmat. Matei a pus umărul efectiv la plantarea a 4 arbori dintre cei 7 arondați unității școlare. La rândul său, cunoscutul vlogger a descoperit cât de mult s-a schimbat viața de liceu față de anii petrecuți de el în sălile de clasă. Experiența a putut fi urmărită atât pe conturile sale de social media, cât și pe contul de Facebook City Park Mall și pe pagina de Instagram.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.977 secunde