Împușcături pe Autostrada A1 București - Pitești. Poliția a intervenit

de Cuget Liber Luni, 22 Aprilie 2019 230
Doi hoți de combustibil au fost prinși de polițiști după o urmărire ca-n filme pe autostrada București-Pitești. Ca să-i prindă, agenții au tras cu pistoalele în roți și în caroserie. Cei doi au fost reținuți.


Hoții au furat motorină din rezervoarele unui TIR înmatriculat în Bulgaria, într-o parcare, pe autostrada București-Pitești. Doi șoferi i-au vpzut și au anunțat autoritățile. Mai mult, ei au încercat să blocheze cu mașinile ieșirea din parcare a autoturismului în care au fost urcate bidoanele cu motorina furată.

Hoții au reușit să fugă, dar cu polițiștii pe urmele lor. Oamenii legii i-au urmărit mai mult de 5 kilometri. Ca să îi oprească, agenții au tras mai multe focuri de armă. Patru dintre ele au atins roțile, caroseria și geamurile mașinii.

Într-un final, cu roata spartă, mașina s-a oprit. Doi dintre hoți au fost prinși. Se pare că în autoturism ar fi fost patru. Ceilalți doi au sărit de pe autostradă pe câmpul din apropiere. Hoții prinși au fost duși la sediul Poliției autostrăzi pentru audieri, iar mașina a fost ridicată pentru a fi expertizată. Poliția a deschis un dosar pentru furt si i-a reținut pe cei doi hoți.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei