Împușcat de un agent de pază ce însoțea un tren încărcat cu fier vechi

172
Împușcat de un agent de pază ce însoțea un tren încărcat cu fier vechi - tren-1371984154.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Constanța a ajuns la spital după ce a fost împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc de un agent de pază care însoțea un tren de marfă încărcat cu fier vechi.

Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Constanța, sâmbătă, în jurul orei 19.25, polițiștii Postului Transporturi Feroviare Cernavodă au fost sesizați că în zona Stației CF Mircea Vodă un bărbat a fost împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc de către un agent de pază care însoțea un tren de marfă.

Oamenii legii au mers la fața locului, unde au găsit un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Mircea Vodă, care se afla în ambulanța chemată pentru a-i acorda primul ajutor.

În zona respectivă polițiștii nu au găsit niciun tren de marfă, dar în urma cercetărilor au stabilit că ultimul tren care a staționat în halta Mircea Vodă a fost un tren de marfă, care avea în compunere vagoane cu fier vechi, fiind însoțit de paznici de la o societate de profil.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au început cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în carea avut loc incidentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4735 secunde