Video IMAGINI VIDEO EMOȚIONANTE / Pompier român, erou în presa franceză: A resuscitat un câine, prin respirație gură la gură

690
IMAGINI VIDEO EMOȚIONANTE / Pompier român, erou în presa franceză: A resuscitat un câine, prin respirație gură la gură - unpompiersauveunchienenluifaisan-1481535052.jpg

Articole recomandate

Un pompier român a devenit celebru în presa franceză, după ce a salvat un câine intoxicat cu fum, făcându-i respirație gură la gură. Site-ul parismatch.com prezintă pe larg povestea salvatorului, iar imaginile video au strâns milioane de aprecieri. 


xxx


Reamintim că un bărbat a fost grav rănit într-un incendiu care i-a cuprins apartamentul, la finele săptămânii trecute, din locuință fiind salvat și un cățel, care a fost resuscitat de un pompier și apoi transportat la o clinică veterinară. Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul piteștean Războieni, la fața locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, scrie agerpres.ro.


Proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost găsit inconștient, intoxicat cu fum și cu arsuri pe corp. El a primit îngrijiri la fața locului, apoi a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Pompierii au reușit să scoată din apartament și un cățel, care nu mai dădea semne de viață. Un pompier a resuscitat animalul, fiind ajutat și de personalul SMURD.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2778 secunde