Imagini de groază, la Constanța. Trei morți într-un accident rutier. Femeia a fost aruncată prin ușa autocarului

3092
S-au scurs clipe de groază, vineri după-amiază, pe Drumul Național 2A ce leagă Constanța de Hârșova. Trei persoane au murit în urma unui cumplit accident rutier care s-a petrecut în zona Hanul Morilor. Accidentul s-a produs între un autocar plin cu pasageri și un autoturism marca Peugeot, care s-a transformat într-un morman de fiare.

În autocar se aflau 13 pasageri care plecau într-o vacanță ce trebuia să fie de neuitat. Din păcate, amintirile vor fi altele…

Era ora 15.26 când în dispeceratul 112 au început să sune telefoanele și să anunțe că pe Drumul Național 2 A, între Hanul Morilor și Stupina a avut loc un cumplit accident rutier. Pentru că impactul a fost atât de puternic, două persoane au murit pe loc, iar o alta a fost aruncată pe asfalt.

Agenții Serviciului Poliției Rutiere și cadrele medicale s-au deplasat imediat la locul tragediei. Oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului.

"Misiune" sfârșită într-o baie de sânge

Potrivit anchetatorilor, Marius Chiriaș, de 37 de ani, subofițer UM 01297, Batalionul 528 Cercetare "Vlad Țepeș" din Brăila, se deplasa la volanul unui autoturism marca Peugeot, dinspre Constanța către Hârșova. În autoturismul condus de el se mai aflau doi ofițeri (un căpitan și un locotenent) de la aceeași unitate, Cristian Marian Lazăr, de 34 de ani, din Brăila, și Andrei Carol Kovacs, de 25 de ani, din Hunedoara. Cei trei se întorceau de la Constanța unde participaseră la un curs de scafandri, când s-a produs tragedia.

În apropiere de Hanul Morilor, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens. În secundele următoare s-a izbit de un autocar care era condus regulamentar de un bărbat, de 38 de ani, din Constanța. În urma impactului, cei doi ofițeri din autoturism au murit pe loc, în timp ce șoferul a suferit răni grave. Lovitura a fost atât de violentă încât a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a scoate trupurile din epava mașinii.

Din păcate, tragedia nu avea însă să se oprească aici, impactul fiindu-i fatal și unui pasager din autocar. În urma coliziunii, o femeie de 39 de ani a fost aruncată prin ușa autocarului care s-a dislocat din cauza șocului.

Raisa Cristea, din Constanța, era ghidul turiștilor care plecaseră din Galați și se îndreptau către Istanbul. Cu câteva secunde înainte de accident femeia s-a ridicat pentru a-și lua o sticlă cu apă. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, loviturile suferite fiindu-i fatale.

Circulația în zonă a fost blocată, iar traficul a fost deviat pe câmp. Polițiștii de la Rutieră au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde