Imagini de coșmar pe plajă. Cadavre aduse la mal de valuri

2391
1
Imagini de coșmar pe plajă. Cadavre aduse la mal de valuri - inecatiadusilamal-1440343183.jpg
Polițiștii constănțeni încearcă să stabilească identitatea a două persoane decedate care au fost descoperite pe plajă. Trupurile neînsuflețite au fost găsite, sâmbătă dimineață, în stațiunile Costinești și Neptun. Potrivit anche-tatorilor, la Costinești este vorba despre un bărbat de aproximativ 30-35 de ani. Semnalmentele acestuia sunt: 1,80 metri înălțime, calviție frontală, aproximativ 100 de kilograme, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți de culoare roșie. De asemenea, acesta purta la mâna dreaptă două brățări cu inscripțiile "Camper " și "Electric Castre 2015". Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 


În stațiunea Neptun, în jurul prânzului, a fost descoperit cadavrul unui alt bărbat de aproximativ 40-45 de ani. Semnal-mentele acestuia sunt: 1,78 metri înălțime, atletic, ten deschis, față ovală, păr șaten, tuns scurt, calviție. Bărbatul era îmbrăcat într-un slip de culoare albastră cu negru. 


Anchetatorii susțin că cele două cadavre au stat cel puțin câteva zile în apă înainte ca valurile să le aducă la mal. Polițiștii anchetează cele două cazuri.


Comentează știrea

carmen
24 august 2015
oferta munca

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Eveniment : Alertă pe plaja din Costiinești!
Pagina a fost generata in 0.5284 secunde