IMAGINEA ZILEI / Cu mașina "înfășurată" pe stâlp. Accident rar întâlnit

1167
IMAGINEA ZILEI / Cu mașina

Articole recomandate

Un elev în ultimul an la Școala de Poliție din Câmpina a scăpat cu viață după ce s-a lovit cu mașina de un stâlp de iluminat, în Pitești. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a rămas efectiv înfășurat pe stâlp. Accidentul, produs cu câteva luni înainte să devină polițist, i-ar putea aduce exmatricularea, notează digi24.ro


Șoferul de 21 de ani era singur în mașină, când a pierdut controlul volanului pe o stradă din Pitești. Vehiculul, despre care martorii spun că avea viteză foarte mare, s-a lovit violent de un stâlp și a rămas suspendat.


"În timp ce se deplasa cu un autovehicul din direcția centru către Bascov nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Tânărul se afla în afara orelor de program și își desfășura stagiul de practica la IPJ Argeș", a precizat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt alș IPJ Argeș.


Tânărul a fost preluat de medici și transportat la spital pentru investigații.


"Am găsit pacientul stabil, fusese extras din mașină de către colegii unei ambulanțe care trecea prin zona. În ciuda a cât de sever este deteriorată mașina, leziunile sunt minore, a făcut și tomograf, are doar niște contuzii și escoriații", a declarat dr. Marius Pascu, purtător de cuvânt la UPU Argeș.


Tânărul era în ultima săptămână de practică și ar trebui să devină polițist în acest an. Dacă ancheta de la Pitești va stabili că a încălcat legea, comisia de disciplină a Școlii de Poliție din Câmpina ar putea decide exmatricularea sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2582 secunde