Imagine de coșmar! Români găsiți morți în Italia, într-o baltă de sânge!

434
Imagine de coșmar! Români găsiți morți în Italia, într-o baltă de sânge! - ddd-1580026621.jpg

Articole recomandate

Doi români au fost găsiți morți într-o casă din Ceglie Messapica, Italia, în cursul zilei de sâmbătă, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că cei doi aveau o relație extraconjugală, potrivit Observator.

Mara, o româncă de 53 de ani, și Gheorghe, un român de 41 de ani, au fost găsiți înjunghiați în apartamentul în care Mara locuia alături de un alt bărbat român. Conform Brindisi Report, vecinii au alertat sâmbătă forțele de ordine, după ce au văzut trupul femeii însângerat pe scări. Carabinierii ajunși la fața locului au avut parte de imagini de coșmar. Trupul Marei și cel al lui Gheorghe prezentau urme de înjunghiere, iar în jur era foarte mult sânge.

Ancheta a scos la iveală faptul că Gheorghe lucra ca cioban în Sicilia și obișnuia să locuiască, din când în când, la Mara și la soțul acesteia. Se pare că, în timp, Gheorghe și Mara au dezvoltat o relație extraconjugală. De altfel, prima ipoteză a carabinierilor este că, cel mai probabil, Gheorghe a insistat ca Mara să se despartă de soțul ei și, cum aceasta nu ar fi vrut, a ucis-o, iar apoi s-a sinucis. Totuși, anchetatorii nu exclud și posibilitatea ca cei doi să fi căzut victimele unui jaf.

Soțul Marei ar fi fost la muncă într-un alt oraș în momentul în care s-ar fi produs crima.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3527 secunde