Ilie Năstase, prins băut la volan. A fost dus cu cătușe la INML, după ce i-a înjurat pe polițiști

7252
Ilie Năstase, prins băut la volan. A fost dus cu cătușe la INML, după ce i-a înjurat pe polițiști - nastase65772700-1527225468.jpg

Articole recomandate

Polițiștii bucureșteni au deschis dosar penal pe numele fostului jucător de tenis Ilie Năstase pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, după ce acesta a fost oprit la un control, pe Șoseaua Nordului din Capitală. El era în stare de ebrietate și i-a înjurat pe agenți, care i-au pus cătușele.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunțat că, în jurul orei 4.45, pe Șoseaua Nordului, în zona ambasadei Chinei, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Potrivit sursei citate, este vorba de fostul jucător de tenis Ilie Năstase.

Întrucât se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, acestuia i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătușat și dus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

La poliție, a acceptat totuși să sufle în alcooltest, care a ieșit 0,54 la mie, potrivit România TV. În mod normal, nivelul de alcool în sânge este dublu față de nivelul indicat de etilotest.

Fostul tenisman era însoțit de două femei în momentul în care a fost oprit de poliție, mai informează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3717 secunde