IGPR: 13 șoferi, în atenția polițiștilor. Viteză record, 228 km/h, pe Autostrada Soarelui

212
IGPR: 13 șoferi, în atenția polițiștilor. Viteză record, 228 km/h, pe Autostrada Soarelui - igpr-1531751134.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, 63 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, cea mai mare viteză fiind înregistrată pe autostrada A2 București - Constanța, când un cetățean sirian a fost prins cu 228 km/h.

În perioada 9 - 15 iulie, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, informează IGPR într-un comunicat transmis luni.

În această perioadă, polițiștii au depistat 63 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h, iar în 13 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze de peste 200 km/h, precizează sursa citată.

Cea mai mare viteză înregistrată a fost pe autostrada A2 București - Constanța, la data de 14 iulie, când polițiștii au depistat un cetățean sirian care conducea spre mare cu viteza de 228 km/h.

De asemenea, într-un caz, șoferul unui autoturism a fost depistat de polițiști în timp ce conducea cu o îmbibație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus pentru recoltarea de probe biologice, fiind cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, se arată în comunicat.

Toți șoferii depistați conducând cu viteză excesivă au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei, iar ca măsură complementară le-au fost reținute permisele de conducere pentru 90 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4764 secunde