IATĂ CUM VA FI SANCȚIONATĂ ELEVA PROBLEMĂ DE LA COLEGIUL "EMINESCU"

1372
3
IATĂ CUM VA FI SANCȚIONATĂ ELEVA PROBLEMĂ DE LA COLEGIUL

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp s-a încheiat consiliul clasei în care învață eleva de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" descoperită că a practicat videochat.




Conform articolelor 153 și 157 din ROFUIP s-a propus mutarea la o altă unitate de învățământ, urmând ca în consiliul profesoral ce va avea loc luni, 11 mai, să se supună votului. 


Prof. Bianca Ibadula, consilierul de imagine al acestei instituții, afirma că va constitui o problemă găsirea unui alt liceu, întrucât se va ține cont de situația bună la învățătură a elevei și va trebui să fie găsit un liceu care dispune de locuri. 


La consiliul clasei a participat și tatăl elevei, iar respectiva a susținut că doar au fost folosite pozele, ea neajungând să și practice videochat. 






Comentează știrea

jiji
8 mai 2015
gg

nu iau apararea nimanui, dar unii incearca sa se spele pe maini cu acarul paun. demisia directorului, inspectorului scolar..etc.. Articolele mentionate : 153 si 157 nu prezinta si fapta savarsita/legea incalcata - doar aplicarea sanctiunilor art. 139-- zice ce nu ai voie sa faci --- nu scrie nimic de postarea de poze pe site-uri - toti elevii posteaza pe feisbuc--- Art. 138 (1)Beneficiarii primari ai educației trebuie să aibă un comportament civilizat și o ținută decentă, atât în unitatea de învățământ, cât și în afara ei. --- tinuta decenta in afara unitatii - la plaja vezi altele mult mai dezbracate--- desi pozele au fost facute in cadru privat Art. 147 (1)Elevii din sistemul de învățământ de stat, particular și confesional autorizat/acreditat, care săvârșesc fapte prin care se încalcă dispozițiile legale în vigoare, inclusiv regulamentele școlare, vor fi sancționați în funcție de gravitatea acestora. --- nu e nimic ilegal sa ai poze pe un site - politia trebuie sa dovedeasca o anume fapta penala ---

xxl
8 mai 2015
scandal

Facei stiri din toate rahaturile ! De acum o sa dorm mai linistit stiind ca elevei in cauza i s-au luat boii de la bicicleta!!! Probabil ca sunteti platiti la nr de cuvinte scrise....rolul ziarului este de a informa despre lucruri care conteaza nu toate prostiile....ma doare-n cot ca unii fumeaza la buda sau aia face video chat! Sictir !!!

iulia
9 mai 2015
job

Vă puteți depăși frica de eșec, mergând cu încredere în direcția visurilor voastre și acționând ca și cum ar fi imposibil să eșuați. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6355 secunde