I-a furat bijuteriile de 6.000 lei prin hipnoză

646
1
I-a furat bijuteriile de 6.000 lei prin hipnoză - hipnotizata-1455296585.jpg

Articole de la același autor

O constănțeancă a alertat, joi, autoritățile din Constanța și a precizat că a fost jefuită. Femeia a precizat că totul s-a petrecut pe strada Flămânda, în jurul orei 10.30. Întrebată cum s-a întâmplat totul, ea le-a spus anchetatorilor că a fost hipnotizată.

Constănțeanca a declarat că în timp ce se deplasa pe stradă a fost oprită de o femeie care a întrebat-o cum poate ajunge la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Individa se deplasa cu un autoturism, dar păgubita nu a putut preciza marca sau numărul mașinii.

După ce i-a explicat cum să ajungă la unitatea medicală, aceasta s-a deplasat către un coafor. Acolo, a sesizat că bijuteriile pe care le avea asupra ei, o pereche de cercei, verigheta, două inele și un lanț, toate din aur, i-au dispărut. Imediat, femeia a găsit în poșetă, puse într-un șervețel alte bijuterii, de culoare galbenă, dar nu știe dacă sunt din aur sau nu.

Ea a declarat că nu știe cum au ajuns acestea în geanta ei și presupune că i-au fost puse de femeia cu care a discutat. Păgubita le-a declarat oamenilor legii că cel mai probabil a fost hipnotizată, deoarece nu își amintește cum i-au dispărut bijuteriile. Prejudiciul în acest caz se ridică la valoarea sumei de 6.000 lei. Polițiștii constănțeni au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și a da de urma femeii respective.

Totodată, oamenii legii atrag atenția tuturor cetățenilor să nu intre în discuții cu persoane necunoscute care comercializează sau oferă la schimb diferite obiecte din aur.

Comentează știrea

teo
14 februarie 2016
e.t.

sa se gandeasca mai bine ,poate au rapit-o si extraterestrii

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Furau pavele  de pe marginea drumului
Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși la furat de combustibil
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Fura de la butelii până la alimente
Pagina a fost generata in 1.3989 secunde