Hoții români terorizează Spania! Prejudiciu de peste UN MILION DE EURO

4405
Hoții români terorizează Spania! Prejudiciu de peste UN MILION DE EURO - dddd-1583501218.jpg

Articole recomandate

Zeci de români au fost arestați în legătură cu peste 100 de furturi comise în provincia Malaga, din Spania, prejudiciul depășind un milion de euro, relatază Observator. Arestările au fost efectuate de polițiștii spanioli în colaborare cu polițiștii români și cu specialiști ai Interpol și Eurojust.

Conform Euro Weekly News, 38 de persoane au fost arestate în Spania, în legătură cu acest caz, trei în România și una în Portugalia. Anchetatorii susțin că cele peste 100 de furturi comise în provincia Malaga au fost comise, în majoritate, cu violență. Hoții furau ceasuri, bijuterii și alte bunuri personale ale victimelor, le comercializau, iar banii erau utilizați în România în special pentru cumpărarea de case și mașini.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate în acest dosar au fost confiscate 66 de ceasuri de firmă, 264 de bijuterii, 92 de telefoane mobile, cinci arme de foc, 10 autoturisme de lux și aproximativ 41.000 de euro în bani cash. De asemenea, s-a pus sechestru pe 335 de autoturisme de lux în Spania, 20 de autoturisme de lux în România, 10 clădiri, șapte laptop-uri și mai multe conturi bancare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5376 secunde