Hoții au dat "atacul" la Trezoreria Constanța. Vezi ce au încercat să fure!

548
Hoții au dat

Articole de la același autor

Ieri după-amiază, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Trezoreriei Constanța a prins doi bărbați, care tocmai încercau să plece dintr-o clădire dezafectată a instituției fiscale, cu două calorifere.

Cei doi fuseseră anterior observați de un jandarm care păzește sediul Trezoreriei, de pe strada Mircea cel Bătrân. Imediat, acesta a anunțat un echipaj de sprijin, iar în cel mai scurt timp persoanele suspecte au fost surprinse și oprite, cu tot cu cele două calorifere din fontă.

Cei doi au fost identificați ca fiind Alexandru D., în vârstă de 23 de ani, din Lumina și Vasile M., de 32 de ani, din Constanța. Ei le-au spus jandarmilor că aveau de gând să ducă cele două calorifere la un centru de colectare a fierului vechi, pentru valorificare.

Bunurile sustrase au fost înapoiate unui reprezentant al Trezoreriei, iar pe numele celor doi bărbați au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru comiterea faptei de furt. Ei au fost conduși la Secția 3 Poliție Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde