Hoți înfometați: au furat peste 30 de iepuri!

418
Dacă în orașe se fură telefoane mobile și poșete, hoții de la țară sunt conștienți că victimele lor nu au bani și își îndreaptă atenția către bunuri.
"Sunt foarte multe furturi de alimente, de păsări și de componente metalice, pentru a fi valorificate la centrele de colectare a fierului vechi. Oamenii nu au locuri de muncă, sărăcia este mare și fură tot ce le pică în mână", ne-a declarat George Caraivan, șeful Secției 9 Rurală.
O astfel de faptă le-a fost semnalată polițiștilor din Topraisar sâmbătă, iar făptașii au fost descoperiți în aceeași zi. Astfel, în cursul dimineții, în jurul orei 10.00, un localnic s-a prezentat la secția de poliție pentru a reclama că a lipsit de acasă, începând de miercuri, iar la întoarcere a constatat furtul a 36 de iepuri, rasa belgiană, a două gâște și a mai multor bunuri, dintr-o magazie.
Pe baza informațiilor obținute, polițiștii i-au identificat pe hoți ca fiind doi localnici: Aurel Anton C., de 26 de ani, și Nicolae S., de 38 de ani. Cei doi au arătat și unde au ascuns iepurii furați, astfel că a fost recuperat aproximativ 90% din prejudiciu. Ei sunt cercetați în libertate pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.228 secunde