Hoți de petrol, prinși cu focuri de armă la Constanța

356
1
Hoți de petrol, prinși cu focuri de armă la Constanța - hotidepetrol29086000-1475306502.jpg

Articole recomandate

Jandarmii din Constanța au pus la cale o acțiune amplă pentru prinderea unui grup bănuit că fura petrol dintr-o conductă aflată în apropierea localității Cuza Vodă. Luați prin surprindere, hoții au încercat să fugă și astfel jandarmii au fost nevoiți să tragă câteva focuri de avertisment.


xxx

Mai multe focuri de armă s-au auzit în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropierea localității Cuza Vodă din județul Constanța. Jandarmii au organizat o acțiune pentru prinderea unor hoți din conductele ce transportă produse petroliere.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Constanța aveau de mai mult timp informații despre un grup care se ocupa cu sustragerea de produse petroliere dintr-o conductă ce trecea prin zona unui câmp din apropiere de localitatea Cuza Vodă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a fost organizată o pândă, iar în cele din urmă răbdarea jandarmilor a dat roade. În jurul orei 3.00, un autocamion care ulterior s-a stabilit că avea un bazin artizanal amplasat în spate, cu farurile stinse a intrat pe câmp, iar la un moment dat a oprit. Trei persoane au coborât și au racordat un furtun la o instalație artizanală ce ieșea din pământ. Au fost lăsați să își vadă de treabă câteva minute, apoi, jandarmii care îi înconjuraseră, i-au somat să se predea, dar pentru că suspecții au încercat să fugă, au fost executate focuri de avertisment în aer.

Suspecții au fost identificați ca fiind trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 52 de ani, doi dintre ei domiciliați în Ilfov și unul în Dâmbovița, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

lili
1 octombrie 2016
furat motorina

La iesirea din Constanta spre Cumpana STR MANGALIEI NR 75 statia de benzina ROMAR OIL fura motorina cu cara cisternele zi si noapte propietarul este Crisi HAROPEDIS este milionar din mina in mina cu PETROMIDIA si nimeni nu il darima HA HA HA HALAL POLITIE SI ANAF LA CONSTANTA

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.109 secunde