Hoț de fier vechi, împușcat în trafic

394
Conducerea Poliției Constanța a subliniat, în repetate rânduri, că oamenii legii nu trebuie să se teamă să folosească armamentul din dotare, dacă suspecții prinși în flagrant nu se conformează indicațiilor lor și încearcă să fugă. Drept urmare, tot mai des în ultima perioadă, polițiștii scot pistoalele din teacă, chiar și cu riscul de a răni vreun suspect.
Cea mai recentă situație care a impus utilizarea armamentului a avut loc în week-end, în apropiere de satul constănțean Furnica.
Un echipaj al Secției 9 Poliție Rurală se îndrepta, în noaptea de vineri spre sâmbătă, spre un caz anunțat prin Serviciul unic de urgență 112, privind furtul unui cal. În trafic, polițiștii au observat însă o dubiță, înmatriculată în Bulgaria și pentru că le-a trezit suspiciuni, au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta.
În schimb, conducătorul auto vizat a apăsat pedala de accelerație, urmând o cursă nebună. Drept pentru care, polițiștii au scos pistoalele și au tras șase focuri în direcția mașinii urmărite: unul a lovit un cauciuc, iar altul a trecut prin geamul din spate al autovehiculului și l-a lovit ușor pe șofer, în dreptul urechii.
În final, polițiștii i-au prins pe cei trei suspecți: doi bărbați și un minor de 16 ani. În dubiță erau mai multe fiare vechi, existând suspiciuni că ar fi furate. Cei trei suspecți neagă acuzațiile, dar sunt cercetați în libertate pentru furt calificat, iar fierul vechi a fost confiscat. Suspectul împușcat a fost rănit ușor și a necesitat îngrijiri medicale minime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2248 secunde