Hoață de meserie, la 19 ani. A furat de la toți patronii care au angajat-o

2766
Hoață de meserie, la 19 ani. A furat de la toți patronii care au angajat-o - hoata-1537371274.jpg

Articole de la același autor

O tânără de 16 ani din orașul Cernavodă a fost reținută, săptămâna aceasta, la Constanța, după ce polițiștii au identificat-o ca fiind presupusa autoare a mai multor furturi de la unități de alimentație publică din județ.


Potrivit oamenilor legii, la data de 21 august 2018, tânăra în cauză, sub pretextul angajării la o locație de alimentație publică din Satul de Vacanță și a efectuării unui stagiu de probă, ar fi sustras suma de 650 de lei din vestiarul angajaților respectivei societăți, creând prejudiciu pentru trei femei.


Ulterior, la data de 6 septembrie 2018, tânăra în cauză a repetat scenariul angajării la un alt local de alimentație publică din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras, din sertarul casei fiscale, suma de 4.500 de lei.


La data de 19 septembrie, polițiștii Secției 3 au identificat-o pe tânără pe raza municipiului Constanța, pentru ca apoi să documenteze și probeze activitatea infracțională a acesteia. Polițiștii constănțeni au reținut-o pe tânără pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie audiată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, iar ulterior să o prezinte instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Din cercetări a rezultat faptul că tânăra în cauză ar fi sustras, la data de 14 aprilie 2018, suma de 20.000 de lei de la un punct de lucru al unei societăți comerciale cu profil schimb valutar din municipiul Constanța. Modul de operare al tinerei a fost asemănător, în primă fază solicitând angajarea pe postul de casieră, după care a sustras suma de bani din interiorul societății. Tânăra și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor de la Secția 4 Poliție Constanța, după care a predat întreaga sumă de bani administratorului societății comerciale în cauză, între cele două părți intervenind împăcarea fără a mai exista nicio pretenție materială sau civilă a persoanei vătămate.


Începând cu data de 29 iunie, tânăra în cauză a fost cercetată, sub control judiciar, pentru săvârșirea unei infracțiuni de șantaj împotriva unui bărbat din Cernavodă, caz instrumentat de polițiștii Biroului Investigații Criminale.


După audierile de ieri, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, tânăra respectiva a fost escortată și introdusă în arestul IPJ Constanța. În cursul zilei de astăzi se va face propunerea către instanța de judecată cu măsura arestării preventive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8862 secunde