Hainele purtate de polițist la momentul agresiunii, găsite la percheziție. Bărbatul va fi testat psihiatric

254
Hainele purtate de polițist la momentul agresiunii, găsite la percheziție. Bărbatul va fi testat psihiatric - pedofilul95989000-1515492124.jpg

Articole recomandate

Potrivit unor surse judiciare, la percheziții au fost găsite hainele pe care bărbatul suspectat de fapte de pedofilie le-a purtat în ziua în care în care a agresat sexual doi minori într-un lift. Acesta va fi testat psihiatric.

Eugen Stan este acuzat de trei fapte de agresiune sexuală. Este vorba despre două fapte comise la începutul acestui an, când doi minori, frați, au fost agresați în liftul unui bloc din Drumul Taberei, scenele fiind suprinse de camerele de supraveghere.

O altă faptă este din 2012, când o fetiță de 7 ani (la acel moment) a fost urmărită de bărbat în timp ce se întorcea de la școală și agresată sexual. La acel moment au fost furnizate imagini cu agresorul, surprinse de camerele de supraveghere, însă acesta nu a fost identificat, potrivit Mediafax.

Potrivit avocatului lui Eugen Stan, acesta a recunoscut faptele. Surse judiciare au precizat că în ambele situații bărbatul a spus că nu a făcut nimic rău, doar și-a arătat afecțiunea față de minori, întrucât iubește copiii.

Anchetatorii vor solicita un control psihiatric.

Bărbatul a fost reținut, luni seara, urmând să fie prezentat judecătorilor Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă. Apărătorul a mai precizat că polițiștii verifică și alte suspiciuni de acest gen care planează asupra lui Eugen Stan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3445 secunde