Haine aduse din Turcia, confiscate la vamă

448
Haine aduse din Turcia, confiscate la vamă - haineadusedinturcia-1570219296.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni au fost opriți la vamă, când se întorceau din Turcia cu zeci de saci cu haine cumpărate de acolo. Deși au declarat că le-au achiziționat pentru ei, aceștia nu au fost crezuți de polițiștii de frontieră, care le-au cerut acte de proveniență. Toate produsele au fost confiscate.


"Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche au efectuat, în cursul zilei de 3 octombrie, controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Astfel, colegii noștri au descoperit ascunse în bagajele personale a 21 de cetățeni români, cu vârste cuprinse între 33 și 59 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 4.675 articole vestimentare, pentru care nu dețineau documente de proveniență. Persoanele în cauză au declarat faptul că au achiziționat bunurile din Turcia, pentru uz personal", au explicat reprezentanții Gărzii de Coastă.


Pentru bunurile transportate, cele 21 de persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.500 lei, iar produsele a căror valoare se ridică la aproximativ 77.000  lei au fost confiscate și vor fi introduse în camera de corpuri delicte a Poliției de Frontieră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4646 secunde