Guvernul se reunește în ședință; Iată ce se discută

136
Guvernul se reunește în ședință; Iată ce se discută - 13181316154594340809882fav-1562238149.jpg

Articole recomandate

Guvernul urmează să aprobe joi, într-o ședință extraordinară, un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții "HUB de servicii (Centrul de furnizare servicii electronice) la nivelul MAI".


Potrivit notei de fundamentare a actului normativ, valoarea totală a proiectului "HUB de servicii (Centrul de furnizare servicii electronice) la nivelul MAI" este de 56.102 mii lei, iar durata de execuție a investiției este de 18 luni. Finanțarea se realizează din fonduri alocate prin Programul Operațional Competitivitate și de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne.


Executivul va adopta, tot printr-o hotărâre, normele metodologice pentru evaluarea, în vederea acreditării, a institutelor naționale de cercetare-dezvoltare.


Un alt proiect de hotărâre aflat pe agenda reuniunii guvernamentale vizează modificarea și completarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a institutelor naționale de cercetare-dezvoltare, aprobat prin HG 637/2003.


În ședința de Guvern ar urma să fie aprobată și o ordonanță de urgență inițiată de Ministerul Energiei care vizează Complexul Energetic Hunedoara.


Totodată, potrivit agendei, va fi prezentată și o notă privind implementarea și programarea fondurilor UE, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4966 secunde