Grupare de traficanți, destructurată de ofițeri DIICOT, în urma unor percheziții

226
Grupare de traficanți, destructurată de ofițeri DIICOT, în urma unor percheziții - diicot-1488805390.jpg

Articole recomandate

Procurorii DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au efectuat 16 percheziții domiciliare în cadrul unei acțiuni de destructurare a unei grupări de traficanți de droguri.


Potrivit unui comunicat al DIICOT, începând cu anul 2015, pe raza județului Vâlcea, s-a constituit o grupare specializată în cultivarea și comercializarea de canabis. Cultura de canabis a fost dezvoltată într-o casă din localitatea Prundeni, județul Vâlcea.


Gruparea era coordonată de o persoană de sex feminin, care și-a atras în activitatea infracțională proprii copii (doi băieți, dintre care unul minor), în sensul folosirii acestora pentru vânzarea drogurilor. Destinatarii drogurilor erau în principal tineri de pe raza județului Vâlcea. De asemenea, la distribuirea drogurilor femeia a apelat și la alte persoane.


Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate peste 7 kg de canabis, două pistoale și 86 cartușe, deținute de liderul grupării fără documente legale, peste 70.000 lei, o cultură de canabis cu 120 de plante în diferite stadii de dezvoltare vegetativă, precum și multiple instalații de lumină și căldură (radiatoare, ventilatoare).


La acțiune au participat și ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, precum și jandarmi.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4351 secunde