GRUP INFRACȚIONAL SPECIALIZAT ÎN FURTURI DIN AUTOTURISME, DESTRUCTURAT

156
GRUP INFRACȚIONAL SPECIALIZAT ÎN FURTURI DIN AUTOTURISME, DESTRUCTURAT - furtmasini1-1524576414.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de investigații criminale din Maramureș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au probat activitatea infracțională a unei grupări, specializate în furturi din autoturisme. Patru bărbați, trei dintre ei cetățeni moldoveni și un cetățean ucrainean, au fost arestați preventiv.

La mijlocul lunii februarie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre comiterea a trei furturi din autoturisme, aflate în parcările unor centre comerciale, în niciunul dintre cazuri nefiind semne de efracție.

În urma investigațiilor, s-a constatat că astfel de cazuri s-au înregistrat și în județul Brașov. Astfel, prin colaborare cu polițiștii de investigații criminale din Brașov, au fost identificați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 45 și 54 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Modalitatea prin care ei ar fi acționat era bruierea sistemului centralizat de închidere, în momentul acționării acestuia de către proprietarul autovehiculului, portierele rămânând astfel deblocate.

Aceștia au fost arestați preventiv, cercetările continuând sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Să ne apărăm mai bine împotriva spărgătorilor de autoturisme. Cum puteți preveni furturile din autoturisme:

Nu lăsați la vedere în autoturism bunuri de valoare: telefoane, laptopuri, poșete, genți, sume de bani, indiferent cât de scurtă ar fi absența dumneavoastră din mașină!

Când părăsiți autoturismul, verificați întotdeauna dacă ați închis portierele! De asemenea închideți bine și geamurile, indiferent că sunteți în parcarea unui supermarket sau în parcarea din fața blocului!

Evitați să lăsați în torpedoul mașinii actele de identitate personale sau ale mașinii dumneavoastră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5226 secunde