Gravida lovită în propria curte, în accidentul transmis LIVE pe Facebook, de un șofer beat, a murit! Sunt trei morți

846
Gravida lovită în propria curte, în accidentul transmis LIVE pe Facebook, de un șofer beat, a murit! Sunt trei morți - mzcymjzinwu2owrkogy5zty4mgiyy2m5-1565601998.jpg

Articole recomandate

Accidentul teribil produs în localitatea Văcăreni, Tulcea, a mai făcut o victimă. Este vorba despre femeia însărcinată care se afla în curte în momentul în care o mașină scăpată de sub control a intrat în curtea în care se afla.

În accidentul teribil ce a fost transmis Live, pe Facebook, au murit și un copil de trei ani și o femeie de 79 de ani, care se aflau în curte.

De asemenea, cele două persoane aflate în mașina care a provocat tragedia au fost rănite. Șoferul, un bărbat de 39 de ani, era băut. Acesta a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost prins rapid de polițiști. 


Guvernul urmează să adopte în ședința de luni un proiect de ordonanță de modificare a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice prin care se introduc noi sancțiuni în cazul folosirii inadecvate de către conducătorii de vehicule a telefoanelor mobile sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, atunci când se află în timpul mersului, informează Agerpres.

Astfel, potrivit notei de fundamentare, prin actul normativ se propune: "interzicerea, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mișcare, ținerii în mână sau folosirii cu mâinile în orice mod nu numai a telefonului mobil, ci și a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video".





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4894 secunde