GRAV ACCIDENT RUTIER. VICTIME SUNT MEMBRII TRUPEI PROJECT!

784
GRAV ACCIDENT RUTIER. VICTIME SUNT MEMBRII TRUPEI PROJECT! - 21641270102109806366927591448695-1505802963.jpg

Articole recomandate

Membrii trupei Dj Project, accident grav de mașină, luni seara, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității vâlcene Milcoiu. Aceștia au fost transportați de urgență la spital.






Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vâlcea, medicul Adrian Popescu, citat de libertatea.ro, persoanele rănite în urma accidentului rutier de pe DN7 sunt patru bărbați și o femeie. 


Ei au vârste între 22 și 56 de ani. Femeia rănită este în vârstă de 22 de ani. După primele cercetări, polițiștii au stabilit că tirul, înmatriculat în Bihor, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (curbă deosebit de periculoasă la dreapta), s-a răsturnat pe sensul opus de mers, acroșând două autoturisme. Șoferul autotrenului și patru persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite și au fost transportate la spital. Trei dintre victime au suferit politraumatisme.


Într-una dintre mașini se aflau membrii DJ Project: Gino Manzotti, DJ Maxx și Mira, noua solistă a formației, care se alăturase trupei de doar două zile. 


Mira, solista formației, a dorit să-și liniștească fanii, postând pe Facebook o fotografie în care transmite publicului că se află în afara oricărui pericol.

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului de TIR pentru vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4301 secunde