GRAV ACCIDENT RUTIER. SUNT 9 VICTIME! Elicopterul SMURD, la fața locului

237
GRAV ACCIDENT RUTIER. SUNT 9 VICTIME! Elicopterul SMURD, la fața locului - smurd31460292511-1498981271.jpg

Articole recomandate

Nouă persoane, între care trei copii, au fost rănite sâmbătă seara, pe un drum județean din Galați, după ce un șofer de 22 de ani nu a acordat prioritate unei alte mașini, în zonă fiind solicitat un elicopter SMURD. Cinci dintre victime sunt membri din aceeași familie.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Galați, Delia Rogojină, a declarat că accidentul a avut loc pe Drumul Județean 251, în apropiere de localitatea Schela, scrie romaniatv.net

"Este un accident în care au fost implicate două autoturisme. Pe DJ 251, în apropierea localității Schela, un tânăr de 22 de ani a pătruns de pe un drum secundar, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 44 de ani. În urma coliziunii, au fost rănite nouă persoane, dintre care cinci dintr-o familie", a declarat Rogojină.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, a declarat că una dintre victimele accidentului a fost încarcerată, fiind solicitat elicopterul SMURD, citează romaniatv.net

"Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD. În zonă intervine autospeciala de transport victime multiple. Din primele informații, persoanele rănite sunt conștiente", declara Chiriță.

Răniții au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8309 secunde