GRAV ACCIDENT RUTIER! Patru tineri au murit într-o mașină făcută praf, sub un TIR

550
GRAV ACCIDENT RUTIER! Patru tineri au murit într-o mașină făcută praf, sub un TIR - ntt34352800-1562136056.jpg

Articole recomandate

Patru tineri au murit într-un accident rutier produs miercuri dimineață, în jurul orei 04,00, în localitatea Bistricioara din comuna Ceahlău, după ce autoturismul în care se aflau s-ar fi izbit de un TIR parcat pe marginea drumului.


UPDATE / Accidentul s-a petrecut când cei patru mai aveau câteva sute de metri până să ajungă acasă, scrie site-ul Știri-Neamț.ro. Din cauza vitezei, șoferul de 19 ani, care avea permis de conducere de câteva luni, a pierdut controlul, mașina a derapat și a intrat într-un TIR parcat lângă șosea.

"Din primele cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers, intrând în coliziune cu un gard și cu semiremorca unui TIR, staționat în afara părții carosabile", a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

La fața locului s-au deplasat echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, dar nu au mai putut face nimic pentru a salva viețile celor aflați în mașină.

Din impact a rezultat decesul atât a conducătorului auto cât și a altor trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, toți din Ceahlău, pasageri în același autoturism, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.565 secunde