Grav accident rutier! O femeie a murit și trei bărbați au fost răniți

259
1
Grav accident rutier! O femeie a murit și trei bărbați au fost răniți - accidentv46999000-1516024390.jpg

Articole recomandate

O femeie a murit și trei bărbați au fost răniți în urma unui accident rutier produs, luni, pe DN7 (Valea Oltului), la kilometrul 202 (între localitățile Călimănești și Brezoi). Traficul în zonă a fost blocat pe un sens.


Un grav accident a avut loc într-o curbă extrem de periculoasă de pe Valea Oltului. Două autoturisme s-au ciocnit frontal. Unul dintre automobile, înmatriculat în București și condus de un bărbat de 28 de ani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat la Vâlcea, în care se aflau trei persoane. În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav, una a rămas încarcerată. 


Potrivit România TV, o femeie din automobilul din Vâlcea a decedat. Celelalte trei persoane rănite au suferit diferite traumatisme și au fost transportate la spital. Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru ucidere de culpă.






Comentează știrea

Boeriu Catalin
30 ianuarie 2018
Daune accident

Pot ajuta la recuperarea daunelot pentru victime si urmasii acestora https://www.despagubirivictimeaccidenteauto.com/ Boeriu Catalin 0720 947 252

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5004 secunde