GRAV ACCIDENT RUTIER, între un autocar și un autoturism cu numere de CONSTANȚA! SUNT 8 VICTIME!

1445
GRAV ACCIDENT RUTIER, între un autocar și un autoturism cu numere de CONSTANȚA! SUNT 8 VICTIME! - acc146570000-1525675930.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Numărul victimelor accidentului produs în localitatea Baldovinești a ajuns la nouă. O altă persoană a fost transportată la spitalul din Brăila, pentru îngrijiri medicale. Printre răniți se află o femeie de 59 de ani, șoferița autoturismului implicat în accident, dar și fiul său de 16 ani, din Constanța, restul victimelor fiind din autocar. Traficul pe DN 2 B Brăila Galați a fost reluat în jurul orei 9.00.


Între timp, polițiștii au stabilit că vinovată de producerea accidentului este șoferița VW Golf, care intr o curbă la dreapta, aa intrat pe contrasens și s a ciocnit cu autocarul in care se aflau 51 de oameni.

Pasagerii din autocar au fost preluați de două autobuze din Braila si dusi la vAMA Giuguleni unde așteaptă să fie preluați de un alt autocar si dusi la destinație.

Primele informații arată că impactul s-a produs pe DN2B, la ieșire din localitatea brăileană Baldovinești spre Galați. Nu se știe cum s-a produs accidentul, însă un impact puternic a avut loc ăntre un autoturism cu numere de Constanța și un autocar din Ucraina. În urma coliziunii, opt persoane au fost rănite și au fost transportate la UPU a Spitalului Județean Brăila.

În autocar erau în total 51 de persoane. Printre victime se află șoferii celor două vehicule implicate, iar restul răniților sunt atât din mașina mica cât și din autocar, scrie libertatea.ro


xxx


Opt persoane au fost rănite luni dimineață în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocar înmatriculat în Ucraina, produs pe DN 2 B, la ieșire din localitatea brăileană Baldovinești. Inițial cinci persoane au fost transportate la spital, însă ulterior, după evaluările medicilor, acestora li s-au adăugat alte trei.



Trei dintre victime au rămas încarcerate. Este vorba despre șoferii celor două autovehicule și despre încă o persoană din autoturism, care este înmatriculat în Constanța.




La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD.

Toți răniții au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Brăila în timp ce echipajul medical prezent la fața locului a consultat restul persoanelor pentru a vedea în ce stare sunt.




În autocar, care este din Ucraina, erau 51 de persoane, iar în autoturismul înmatriculat în Constanța două persoane.



La fața locului erau așteptate două autobuze de la societatea de transport local din Braila care să I preia pe pasagerii din autocar și să îi transporte într-un loc unde să li se ofere adăpost, dat fiind că în zona în care s-a produs accidentul vântul bate cu putere




Traficul pe DN 2 B, la ieșire din Baldovinești, este blocat, scrie romaniatv.net



sursa imagini: www.obiectivbr.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4378 secunde