GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN ZONA ICIL. Care este starea victimelor

1625
GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN ZONA ICIL. Care este starea victimelor - 22850465161542042514740488251070-1509024330.jpg

Articole de la același autor

În urma accidentului rutier petrecut astăzi la prânz în zona ICIL, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean "Sf. Apostol Andrei" Constanța, au fost aduse cinci persoane. Este vorba despre medicul, asistentul și pacientul din autosanitară și șoferul și pasagerul din taxi. 




Dintre acestea, în stare foarte gravă se află pasagerul din taxi . Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 ani, diagnosticată cu traumatism cranio facial complex și multiple fracturi faciale. Pacienta este în comă, a fost intubată si se află sub monitorizare în Secția Terapie Intensivă. Bărbatul care se afla la volanul mașinii de taxi a fost diagnosticat cu fractură de femur, rămâne internat în secția Ortopedie Traumatologie și va fi supus unei intervenții chirurgicale. 




Internat rămâne și medicul din Ambulanță care, în urma impactului, a suferit contuzii multiple și are o coastă fracturată. Asistenta din autosanitară a fost diagnosticată cu o contuzie de pumn și nu necesită internare. În ambulanță se afla și un pacient. Este vorba despre o femeie care era transportată la Spital și care a suferit o contuzie craniană. Și aceasta a fost internată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6369 secunde