GRAV ACCIDENT LA CASA DE CULTURĂ! VICTIMA, UN MOTOCICLIST

1828
5

Articole recomandate

UPDATE: Conform sesizării și a primelor cercetări, o femeie, de 29 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada I.L.Caragiale, dinspre I.G. Duca spre bulevardul 1 Decembrie 1918, iar la intersectia semaforizată din zona Casei de Cultură, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, efectuând viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani,din Constanta.În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală usoară a conducătorului în vârstă de 28 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal.


Salvatorii de la Ambulanța Constanța au fost solicitați să intervină, în urmă cu puțin timp, în zona Casei de Cultură din Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier. 


Din primele informații, în coliziune au fost implicate o motocicletă și un autoturism Skoda, condus de o șoferiță. Motociclistul a fost rănit, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.


Skoda implicată în eveniment avea pe geam semnele de începător. 


Comentează știrea

Garcea
12 martie 2018
Accident

Motociclistul era de vină

fhdudt
12 martie 2018
Donatorii de organe

Cum s-a încălzit vremea au si iesit donatorii de organe.

Nemesis
12 martie 2018
Conservari

Cum se intampla ca un prost sa loveasca un motociclist, se trezeste alt prost sa comenteze...donatori de organe si alte prostii

Oxxo
13 martie 2018
Pt conservarul ala obosit

Sper sa crape ma-ta si sa nu primeasca organe de la vreun motociclist.

Garcea
13 martie 2018
Donatorii de organe

Au ieșit pe străzi donatorii de organe , donatorii de organe să învețe să meargă pe motor să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și să conducă preventiv motorul , prostia din capul motocicliștilor de viteză se plătește cu viața , și muiekukakat la cine nu este de acord cu mine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3691 secunde