Gheorghe Dincă, dus din nou la INML. Specialiștii caută indicii în cazul Luizei Melencu

137
Gheorghe Dincă, dus din nou la INML. Specialiștii caută indicii în cazul Luizei Melencu - dinca73203500-1571124006.jpg

Articole recomandate

Gheorghe Dincă este scos marți din Arestul central și dus la INML "Mina Minovici" pentru a fi din nou expertizat psihiatric de această dată în cazul Luizei Melencu. Anchetatorii vor să afle dacă Gheorghe Dincă avea sau nu discernământ atunci când susține că a ucis-o pe fată. Tot la INML vor fi analizate și oasele găsite recent în liziera din Caracal, legiștii trebuie să stabilească, înainte de toate, dacă sunt de origine animală sau umană.


Gheorghe Dincă a fost dus și în data de 8 octombrie la INML. După aproape trei luni de la tragedia din Caracal și mai multe amânări, lui Gheoghe Dincă i s-a făcut o expertiză psihiatrică.

La începutul lunii Gheorghe Dincă a fost mutat la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce magistrații Tribunalului Olt au prelungit mandatul de arestare până pe data de 24 octombrie.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, și Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susține că le-a răpit, le-a sechestrat și le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenușă, fragmente de oase și dinți, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală București au arătat că, în proporție de 99,93%, acestea aparțin Alexandrei Măceșanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicațiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenușă și resturi de oase, însă analizele legiștilor nu au putut stabili dacă acestea aparțin Luizei Melencu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4813 secunde