Găsit mort pe acoperiș!

287
Găsit mort pe acoperiș! - accccovasna59422900-1351868786.jpg

Un bărbat din Covasna a fost găsit mort pe acoperișul laboratorului de analize medicale din Spitalului Orășenesc, după ce a căzut de la etajul al doilea al unității sanitare, unde era internat de câteva zile.


Potrivit realitatea. net, polițiștii din stațiunea Covasna au fost sesizați, în noaptea de joi spre vineri, de către personalul Spitalului Orășenesc despre faptul că un bărbat a fost găsit mort pe acoperișul laboratorului de analize medicale.


"Din cercetările efectuate de echipa operativă a reieșit că bărbatul s-a precipitat de la etajul al doilea al spitalului, unde a găsit un geam deschis, căzând pe acoperișul laboratorului, unde a fost găsit decedat de către personalul spitalului", se arată în comunicat.


De asemenea, s-a stabilit că bărbatul fusese internat în 30 octombrie, fiind diagnosticat cu multiple afecțiuni, între care tulburări circulatorii cerebrale, sechele AVC (accident vascular cerebral), confuzie mintală și diabet zaharat dependent de insulină, transmite aceeași sursă.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 August 2012
Stire din Fun : Ce se petrece în mintea femeilor...
Pagina a fost generata in 0.3556 secunde