Garda de onoare a Brigăzii 9 Mecanizate "Mărășești" defilează la Constanța

256
Garda de onoare a Brigăzii 9 Mecanizate

Articole de la același autor

Membrii Brigăzii 9 Mecanizate "Mărășești" vor defila, astăzi și mâine, pe străzile din Constanța. Cu prilejul sărbătoririi a 140 de ani de la înființarea Diviziei Active a Brigăzii 9 Mecanizate "Mărășești", membrii structurii militare vor desfășura joi, 1 noiembrie, o serie de manifestări care vor avea loc la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență din zona Casei de Cultură.

Evenimentul va debuta la ora 9.00, cu intonarea Imnului Național al României. Între orele 11.15 și 11.45, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada Nicolae Iorga spre strada I.L. Caragiale, va avea loc defilarea gărzii de onoare. Ca preambul al evenimentului, astăzi va avea loc o repetiție.

"Pentru ca momentul aniversar să se desfășoare în condiții optime, atât pe 31 octombrie, cât și pe 1 noiembrie, vor fi luate măsuri de asigurare a ordinii publice în perimetrul dedicat derulării evenimentului. Astfel, începând cu data de 31 octombrie, de la ora 20.00, și până pe 1 noiembrie, după defilarea gărzii, parcarea autovehiculelor în fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență va fi restricționată.

Cu această ocazie, pentru buna desfășurare a festivității, atât astăzi, cât și joi, în intervalul orar 9.00 și 12.00, traficul rutier va fi restricționat pe banda nr.1 și banda nr. 2 a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7218 secunde