Garda de Coastă recrutează candidați. Cât durează școlarizarea

2626
Garda de Coastă recrutează candidați. Cât durează școlarizarea - gardade-1508948593.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, prin Garda de Coastă, informează că 280 de locuri au fost scoase la concurs în cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" Oradea. Tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat care vor să devină polițiști de frontieră se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituțiilor de învățământ ale Poliției de Frontieră încă din această toamnă pentru a susține examenul de admitere la începutul anului 2018. 


Durata de școlarizare este de un an, iar tematica și bibliografia pentru concursul de admitere la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" Oradea sunt postate pe pagina de internet www.avramiancu.ro. 


Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, în funcție de domiciliul înscris în cartea de identitate a candidatului, de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. 


Recrutarea candidaților din județele în care nu există unități ale Poliției de Frontieră Române se realizează de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției Române. Data limită de înscriere este 5 decembrie, iar candidații pot depune dosarele până la data de 22 decembrie. 


Perioada de desfășurare a concursului este 13 - 21 ianuarie 2018. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Eveniment : Contrabandă cu farfurii  din Egipt,  la Agigea
Pagina a fost generata in 0.5676 secunde