Video GALERIE FOTO-VIDEO. Un nou accident grav cu două autovehicule din România s-a produs în Ungaria

414
GALERIE FOTO-VIDEO. Un nou accident grav cu două autovehicule din România s-a produs în Ungaria - ung165751200-1529909281.jpg
Zece persoane au fost rănite, pe o șosea din Ungaria, într-un accident în care au fost implicate trei vehicule - un microbuz și un autoturism înmatriculate în România și o mașină din Slovacia, anunță Poliția ungară, citată de agenția de presă MTI.






Șase răniți sunt spitalizați în localitatea Berettyóújfalu, iar patru în orașul Debrecen. Poliția a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul.






Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră inițial, a comunicat Poliția ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

Purtătorul de cuvânt al poliției județului Hajdú-Bihar, Kamilla Plásztán-Kopcsa, a declarat că accidentul s-a produs pe Drumul Național 42, între localitățile Mezõpeterd și Berettyóújfalu, din apropierea graniței cu România. Aceasta a precizat că un microbuz românesc care circula în direcția frontierei cu România a intrat, din cauze deocamdată necunoscute, pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autoturism cu numere de Slovacia, scrie rador.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5045 secunde