GALERIE FOTO-VIDEO. Percheziții la Năvodari și Corbu! Poliția a descins la hoți din locuințe

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 24 Ianuarie 2019 626
Polițiștii orașului Năvodari au efectuat mai multe percheziții pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Prejudiciul în cauză a fost recuperat în proporție de aproximativ 40%. 


Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu.


Astfel, în perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, cele opt persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 40%.


În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni au reținut patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P.al IPJ Constanța, iar astăzi vor fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei