Video UPDATE. INCENDIU DEVASTATOR LA CONSTANȚA. Hală PLINĂ CU BUTELII, MISTUITĂ DE FOC / Galerie Foto-Video

4786
1
Incendiu devastator la o hală din centrul localității Agigea, chiar lângă Primărie. Patru autospeciale de stingere cu apă și spumă intervin pentru stingerea incendiului. 


Există pericolul de extindere la case învecinate. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, înăuntrul halei s-ar afla mai multe butelii, dar și bărci și motoare.


UPDATE - Aproximativ 7 ore s-au luptat pompierii pentru lichidarea incendiului. Hala a ars în proporție de 95%, pe o suprafață de 500 mp. Au fost distruse bunuri mai multe bunuri depozitate în interior, precum o barcă cu motor, un elevator, aparate mecanice și mobilier. Au fost salvate 16 butelii de propan, 4 butelii oxigen, o ambarcațiune cu motor și peridoc, anvelope, camioane și utilaje, magazia cu piese. Cauza este în curs de stabilire. 


Comentează știrea

fani
4 decembrie 2016
cauza....

Pai ar fi pierdere de timp pentru a stabili cauza.Este indubitabil drept cauza a tot ce inseamna nenorociri (incendii,accidente auto si de munca,prabusiri de cladiri si poduri) numai faptul ca este dovedita o crasa lipsa de cultura elementara ! La incredibila crestere a analfabetismului ,al furtului de licente si chiar doctorate, al nivelului din ce in ce mai scazut al invatamantului, asemenea tragedii vor invada viata de zi cu zi ... Vai de capul nostru daca cei pusi sa stabileasca cauzele vor fi si ei dintre acestia .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.049 secunde