GALERIE FOTO / Un copil de 3 ani A MURIT după ce a fost lovit de o mașină CONDUSĂ DE UN TÂNĂR DE 17 ANI

7274

Articole recomandate

Un tânăr de 17 ani a provocat un accident cu mașina pe care o furase de la tatăl său, în cartierul Kuncz din Timișoara, lovind mortal un copil de 3 ani și rănind o fată și o femeie care se aflau pe stradă. Locuitorii din cartier au sărit să îl bată pe șofer, iar scandalul a fost aplanat de mascați, scrie Digi24.ro.


Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc pe strada Satu Mare, de la marginea Timișoarei, unde șoferul unui Golf cu numere de Arad a lovit doi copii și o femeie care îi însoțea. După ce a sărit cu mașina peste un șant, s-a oprit în zidul unei case. Unul dintre copii, în vârstă de trei ani, a murit, iar celălalt, o fată, a fost rănită. Femeia a scăpat doar cu leziuni ușoare.


Imediat după accident, romii, majoritari în cartier, au sărit la șofer să îl ia la bătaie. Tânărul s-a speriat și a rupt-o la fugă pe un câmp din apropiere cerând ajutor. Imediat au intervenit mascații de la trupele speciale, jandarmii, echipaje de pompieri, SMURD și ambulanțe.


Polițiștii spun că înainte de accident, șoferul, care are 17 ani, a fost la un local din apropiere unde, la un moment dat, s-a iscat un scandal. Tânărul ar fi fost luat la bătaie și a reușit să fugă. A mers acasă, a luat mașina tatălui său și s-a urcat la volan. La un moment dat a pierdut controlul mașinii și a surprins copiii și femeia pe stradă. Tatăl șoferului a anunțat că fiul său vrea să se predea. Tânărul va fi cercetat pentru omor din culpă, conducere a unui autovehicul făra a avea permis și fugă de la locul accidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0213 secunde