GALERIE FOTO / Primirea elevilor militari în cazarmă, la Constanța

261

Articole de la același autor

Elevii din școlile militare au revenit în cazarmă. Începând de astăzi, ei vor participa la cursuri și își reiau activitățile obișnuite în interiorul unității.


Potrivit reprezentanților Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, primirea elevilor în cazarmă a avut loc luni, 1 iunie, în condiții optime de siguranță sanitară și de respectare a distanței sociale. Elevii au fost programați să ajungă la ore diferite, pentru a se evita aglomerarea și pentru a nu crea perioade lungi de așteptare în zona de triaj epidemiologic. "La intrarea pe poarta unității, fiecare elev a primit o mască de protecție nouă și i-au fost dezinfectate bagajele. Echipa sanitară a școlii, formată din medic și asistent, a preluat fiecare elev la punctul de triaj, i-a aplicat chestionarul privind simptomatologia COVID-19, i-a măsurat temperatura și i-a efectuat un consult sumar înainte de a-i da undă verde să-și continue drumul către zona de cazare", explică purtătorul de cuvânt al SMMM Constanța, Cristina Sîmbeteanu.


Normele de siguranță sanitară nu se opresc însă la poarta unității, ci sunt aplicate și în interiorul cazărmii și în sălile de curs, unde, peste tot, au fost luate măsurile recomandate de autorități pentru respectarea distanței sociale de cel puțin 1,5 metri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3654 secunde