GALERIE FOTO / Jandarmii, la ceas de sărbătoare. Cuget Liber, pe podium la "Cupa Presei la tir"

512

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni au sărbătorit, pentru al doilea an, Ziua Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța "Mihail Kogălniceanu", stabilită pentru 26 iulie. Propunerea acestei date a venit din partea colectivului inspectoratului și reprezintă data la care a fost înființată prima Companie de Jandarmi, din orașul de la malul mării, în anul 1894. 

Astfel, ziua de vineri a început, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, la ora 8.00, în prezența personalului, cu arborarea Drapelul Național, în acordurile Imnului de Stat. Ceremonialul a continuat prin acordarea de diplome de merit, felicitări și mulțumiri din partea inspectorului șef pentru personalul care a obținut rezultate foarte bune în îndeplinirea misiunilor, printre aceștia numărîndu-se, col. Valentin Verzea, cpt. Anca Solomon, cpt. Bogdan Davidencu, plt. adj. Liviu Berhec, plt. maj. Ion Constantin Rugină, plt. Mihai Daniela Boca, plt. Victor Valentin Chihaia, plt. Gheorghe Cornel Stoica.

Ziua a continuat, cu o tragedere demonstrativă în poligonul Cumpăna, urmată de "Cupa Presei la Tir" la care au participat reprezentanții mass-media.

În acest an, competiția a fost foarte disputată, în final pe podium urcând Mihai Stan, reprezentant al "Ziarul de Imobiliare", pe locul I, Robert Bak, directorul general al trustului "Cuget liber", pe locul II, iar ultima treaptă a podiumului fiind ocupată de o reprezentantă a sexului frumos, Alexandra Gâscan.

Premierea jurnaliștilor a fost făcută de inspectorul șef, col. dr. Costică Cojoc. Cei trei câștigători au primit ca premiu simbolic, pistoale cu apă, pentru a se putea antrena pentru competițiile viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8499 secunde